vaše přihlašovací údaje se můžou využít k automatickému dokončení nastavování zařízení po aktualizaci

Automatické dokončení nastavování počítače po aktualizaci

K dokončení instalace některých aktualizací je potřeba, abyste restartovali počítač a přihlásili se k Windows. Mohlo by se tedy stát, že se přihlásíte k Windows a zjistíte, že počítač nemůžete používat, dokud se nedokončí aktualizace.

Systém Windows 10 tomu pomáhá zabránit tím, že vaše přihlašovací údaje se můžou použít k vytvoření speciálního tokenu. Tento token se použije k automatickému přihlášení po restartování, dokončení nastavení počítače a pak k zamknutí počítače, aby váš účet a osobní údaje byly v bezpečí.
Pokud chcete tuto možnost používat, vyberte tlačítko Start, potom Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Upřesnit možnosti a pak zaškrtněte políčko Vaše přihlašovací údaje se můžou využít k automatickému dokončení nastavování zařízení po aktualizaci.
Poznámka: Při používání této možnosti se doporučuje zapnout BitLocker. Tato možnost není dostupná, pokud je váš počítač připojený k doméně nebo pokud se pro něj uplatňují pracovní zásady nebo zásady e-mailu.

1 komentář na „vaše přihlašovací údaje se můžou využít k automatickému dokončení nastavování zařízení po aktualizaci“

  1. Aktualizace Windows-10 se po vícehodinovém stahování zastavila a zablokovala na hodnotě 99%. Co mám dělat,aby se to úspěšně dokončilo?
    JK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *